Avaa valikko Valikko
Kassalle Kassalle
opdecoshop.fi/tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste (GDPR)

 

Rekisterin nimi

OPDECO Oy – asiakasrekisteri

Rekisterinpitäjä

OPDECO Oy

Museokatu 5, 00100 Helsinki

sähköposti: opdeco@opdeco.fi

Y-tunnus 2158850-1

 

 Yhteyshenkilö

Olli Päivärinta

OPDECO Oy

sähköposti: olli.paivarinta@opdeco.fi

 

 Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käytetään yrityksen tuotteiden tarjoamiseksi asiakkaille sekä asiakassuhteen hoitamiseksi. Tietoja käsitellään asiakkaan ja palveluntarjoajan väliseen asiakassuhteeseen, sivuston käyttöön tai asiakkaan erilliseen nimenomaiseen suostumukseen perustuen.

 

Rekisterin tietosisältö

Nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, toimitusosoite, yritysasiakkaiden y-tunnus

 

Säännönmukaiset tietolähteet

Käyttäjän itsensä antamat tiedot ja yrityksen julkiset rekisteritiedot

 

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

 

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille kolmansille osapuolille lukuun ottamatta kotisivupalvelimen teknistä ylläpitäjää (jäljempänä Robodog Oy).

 

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

 

Tietoja ei siirretä säännönmukaisesti EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

  

Tietojen suojauksen periaatteet

Kotisivupalvelimen teknisellä ylläpitäjällä on pääsy kotisivujen tietoihin. Ylläpitäjällä ei ole oikeutta käyttää tietoja omassa liiketoiminnassaan ja ylläpitäjä toimii vastuullisesti, hyvien käytäntöjen ja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Tiedot on suojattu monimutkaisilla salasanoilla, palomuureilla ja muilla tavanomaisilla tietoturvatoimenpiteillä tietomurtoja ja palvelunestohyökkäyksiä vastaan. Tiedot sijaitsevat fyysisesti tarkkaan vartioidussa palvelinsalissa EU:n alueella. Kaikkea pääsyä henkilötietoon valvotaan hyvien tapojen mukaisesti.  Tietokantaan on pääsy vain Opdeco Oy:n, Pulse247 Oy:n ja Robodog Oy:n työntekijöillä. Rekisteristä ei tehdä fyysisiä kopioita eikä aineistoa käsitellä manuaalisesti.

 

 Asiakkaan oikeudet

 Asiakkaalla on oikeus pyytää omat tietonsa nähtäväksi ja vaatia virheellisten korjaamista. Asiakkaan pyynnöstä häntä koskevat tiedot voidaan poistaa rekisteristä, mikäli lainsäädäntö ei sitä estä (esim. kirjanpitolaki). Emme luovuta tietoja kolmansille osapuolille suoramarkkinointia varten, mutta henkilötietolain mukaisesti asiakkaalla on oikeus erikseen kieltää tietojen luovutus.

Evästeiden (cookies) käyttö

 

Sivustomme käyttää evästeitä (Cookies) pystyäkseen parantamaan sivuston laatua ja tekemään siitä entistä käyttäjäystävällisemmän. Tallennettavat tiedot ovat anonymisoitu aina kun se on mahdollista. Voit halutessasi estää evästeet verkkoselaimen asetusvalikossa – tässä tapauksessa et voi kuitenkaan hyödyntää sivujamme täysin. Monien muiden sivustojen tapaan tallennamme käyttäjistä seuraavia tietoja: IP-osoite, selaintyyppi, käyttöjärjestelmä, tulo- ja lähtösivut, palveluntarjoaja, päivämäärä- ja aikatiedot sekä sivustomme sisällä vieraillut sivut. Emme koskaan yhdistä tietoja siten, että niistä paljastuisi asiakkaan identiteetti vaan tietoja käsitellään koko asiakaskannan pohjalta palvelun laadun parantamiseksi. Evästeitä voidaan käyttää myös kävijäseurantaan, analytiikkaan ja mainonnan kohdentamiseen. Näitä tietoja ei käsitellä niin, että kävijä voidaan tunnistaa.

 

 

3. osapuolen palvelut ja Privacy Shield

 

Käyttämämme 3. osapuolen toimijat ovat sitoutuneet toimimaan vastuullisesti, hyvien käytäntöjen ja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Laskutukseen ja kirjanpitoon käytämme Visma Netvisor-palvelua. Emme käytä laskuihin sisältyviä henkilötietoja suoramarkkinointiin.

 

Mikäli käytämme EU:n ulkopuolisia palveluita, käytämme ainoastaan Privacy Shield -sertifioituja palveluntarjoajia, jotka ovat sitoutuneet noudattamaan EU:n tietosuoja-asetusta allekirjoittamalla Privacy Shield -sopimuksen. Tällaisia palveluita ovat mm. Google Analytics, Google Adwords ja Mailchimp.

 

Emme luovuta henkilötietoja säännönmukaisesti käytettäväksi kolmansille osapuolille.

 

 Tiedottaminen tietomurroista

 Tiedotamme mahdollisista tietomurroista kaikille asianosaisille ja tietosuojaviranomaiselle tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

 

 Mahdolliset muutokset

 Palvelumme ja lainsäädäntö kehittyy jatkuvasti, joten pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostetta. Merkittävistä muutoksista tietosuojaselosteeseen ilmoitetaan asiakkaille ehtojen päivityksen yhteydessä.

Back to top