opdecoshop

Tietosuojaseloste (GDPR)

 

Rekisterin nimi

OPDECO Oy – asiakasrekisteri


Rekisterinpitäjä

OPDECO Oy

Museokatu 5, 00100 Helsinki

sähköposti: opdeco@opdeco.fi

Y-tunnus 2158850-1

 

 Yhteyshenkilö

Olli Päivärinta

OPDECO Oy

sähköposti: olli.paivarinta@opdeco.fi

 

 Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käytetään yrityksen tuotteiden tarjoamiseksi asiakkaille sekä asiakassuhteen hoitamiseksi. Tietoja käsitellään asiakkaan ja palveluntarjoajan väliseen asiakassuhteeseen, sivuston käyttöön tai asiakkaan erilliseen nimenomaiseen suostumukseen perustuen.

 

Rekisterin tietosisältö

Nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, toimitusosoite, yritysasiakkaiden y-tunnus

 

Säännönmukaiset tietolähteet

Käyttäjän itsensä antamat tiedot ja yrityksen julkiset rekisteritiedot

 

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

 

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille kolmansille osapuolille lukuun ottamatta kotisivupalvelimen teknistä ylläpitäjää (jäljempänä Robodog Oy).

 

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

 

Tietoja ei siirretä säännönmukaisesti EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

  

Tietojen suojauksen periaatteet

Kotisivupalvelimen teknisellä ylläpitäjällä on pääsy kotisivujen tietoihin. Ylläpitäjällä ei ole oikeutta käyttää tietoja omassa liiketoiminnassaan ja ylläpitäjä toimii vastuullisesti, hyvien käytäntöjen ja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Tiedot on suojattu monimutkaisilla salasanoilla, palomuureilla ja muilla tavanomaisilla tietoturvatoimenpiteillä tietomurtoja ja palvelunestohyökkäyksiä vastaan. Tiedot sijaitsevat fyysisesti tarkkaan vartioidussa palvelinsalissa EU:n alueella. Kaikkea pääsyä henkilötietoon valvotaan hyvien tapojen mukaisesti.  Tietokantaan on pääsy vain Opdeco Oy:n, Pulse247 Oy:n ja Robodog Oy:n työntekijöillä. Rekisteristä ei tehdä fyysisiä kopioita eikä aineistoa käsitellä manuaalisesti.

 

 Asiakkaan oikeudet

 Asiakkaalla on oikeus pyytää omat tietonsa nähtäväksi ja vaatia virheellisten korjaamista. Asiakkaan pyynnöstä häntä koskevat tiedot voidaan poistaa rekisteristä, mikäli lainsäädäntö ei sitä estä (esim. kirjanpitolaki). Emme luovuta tietoja kolmansille osapuolille suoramarkkinointia varten, mutta henkilötietolain mukaisesti asiakkaalla on oikeus erikseen kieltää tietojen luovutus.


Evästeiden (cookies) käyttö

 

Sivustomme käyttää evästeitä (Cookies) pystyäkseen parantamaan sivuston laatua ja tekemään siitä entistä käyttäjäystävällisemmän. Tallennettavat tiedot ovat anonymisoitu aina kun se on mahdollista. Voit halutessasi estää evästeet verkkoselaimen asetusvalikossa – tässä tapauksessa et voi kuitenkaan hyödyntää sivujamme täysin. Monien muiden sivustojen tapaan tallennamme käyttäjistä seuraavia tietoja: IP-osoite, selaintyyppi, käyttöjärjestelmä, tulo- ja lähtösivut, palveluntarjoaja, päivämäärä- ja aikatiedot sekä sivustomme sisällä vieraillut sivut. Emme koskaan yhdistä tietoja siten, että niistä paljastuisi asiakkaan identiteetti vaan tietoja käsitellään koko asiakaskannan pohjalta palvelun laadun parantamiseksi. Evästeitä voidaan käyttää myös kävijäseurantaan, analytiikkaan ja mainonnan kohdentamiseen. Näitä tietoja ei käsitellä niin, että kävijä voidaan tunnistaa.

 

 

3. osapuolen palvelut ja Privacy Shield

 

Käyttämämme 3. osapuolen toimijat ovat sitoutuneet toimimaan vastuullisesti, hyvien käytäntöjen ja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Laskutukseen ja kirjanpitoon käytämme Visma Netvisor-palvelua. Emme käytä laskuihin sisältyviä henkilötietoja suoramarkkinointiin.

 

Mikäli käytämme EU:n ulkopuolisia palveluita, käytämme ainoastaan Privacy Shield -sertifioituja palveluntarjoajia, jotka ovat sitoutuneet noudattamaan EU:n tietosuoja-asetusta allekirjoittamalla Privacy Shield -sopimuksen. Tällaisia palveluita ovat mm. Google Analytics, Google Adwords ja Mailchimp.

 

Emme luovuta henkilötietoja säännönmukaisesti käytettäväksi kolmansille osapuolille.

 

 Tiedottaminen tietomurroista

 Tiedotamme mahdollisista tietomurroista kaikille asianosaisille ja tietosuojaviranomaiselle tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

 

 Mahdolliset muutokset

 Palvelumme ja lainsäädäntö kehittyy jatkuvasti, joten pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostetta. Merkittävistä muutoksista tietosuojaselosteeseen ilmoitetaan asiakkaille ehtojen päivityksen yhteydessä.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 4.8.2017 alkaen.

Verkkokauppa

OPDECO OY
Museokatu 5
00100 Helsinki

opdeco@opdeco.fi
www.opdeco.fi
2158850-1

Opdecoshopista löydät kotiisi laadukkaita tuotteita.

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalveluna toimii Klarna Checkout, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarna AB:n (Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm) ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt opdecoshop yleiset ehdot.

Ennakkomaksu toimii myös maksutapana, tällöin asiakas on oikeutettu 2 % hinnan alennukseen tilauksen kokonaissummasta. 

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Liukuovikaapistoista ja liukuovista saat lopulliset työkuvat muutaman arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

OPDECO OY
Museokatu 5
00100 Helsinki

opdeco@opdeco.fi
www.opdeco.fi
2158850-1

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

Verkkokaupallamme ei ole varastoa ja toimitamme tuotteet hyödyntäen suoratoimitusmallia. Tästä johtuen eri tuoteryhmien tuotteet toimitetaan erillisinä toimituksina.

Tapwell-tuotteille tarjoamme ilmaisen toimituksen, kun tilaus ylittää kahdeksankymmentä euroa.

Savon ja Tapwellin tuotteet on mahdollista noutaa veloiotuksetta erillisen ohjeen mukaan.

Rahti liukuovikaapistoille ja liukuoville sisältää kuljetuksen toimitusosoitteeseen, sisäänkanto ja asennus eivät sisälly hintaan ja ne on tilattava erikseen niin halutessaan.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Tapwell -tuotteiden toimitusaika on yleisimmin n. 2-5 arkipäivää tilauksesta, toki muutokset ovat mahdollisia ja emme vastaa syystä tai toisesta johtuvista viivästyksistä.

Liukuovikaapistojen kohdalla toimitus on noin kaksi viikkoa tilauksen jättämisestä tehtaalle. Poikkeuksena tehtaan loma-ajat, jolloin tuotannon kesätauko vaikuttaa toimituksiin

Palautusehdot

Liukuovikaapistot ja liukuovet ovat mittatilaustuotteita ja niille emme myönnä vaihto- tai palautusoikeutta.

Emme vastaa asiakkaan virheellisesti mitoitetusta tuotteesta. 

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seuraus- ta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäispakkauksessa, joka ei ole millään tavalla vaurioitunut ja kaikki osat tallella. Tapwell -tuotteilla on ilmainen toimitus kun tilaussumma ylittää 80 euroa, mutta mahdolliset palautuskulut kotiinkantona takaisin Tapwellille asiakas kustantaa itse ja ne ovat arviolta 10-20€ aina palautettavan tuotteen koosta tai painosta riippuen. Pakkaukseeen ei saa laittaa mitään ylimääräsiä merkintöjä. Muidenkin tuotteiden kohdalla asiakas vastaa mahdollisten palautusten kustannuksista.


Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.